Story 567

Intresseanmälan och mer info finns på: www.story567.se

STORY 5-6-7 uppförs intill Råbyvägen i Gränby och är ett vackert arkitektritat hus i 7 våningar med bostadsrätter i varierande storlek som alla har en unik karaktär och utformning.

Bostadsrätterna har fått sitt namn av att alla lägenheter är placerade på de tre översta våningarna i huset, våning 5, 6 och 7.

Samtliga lägenheter har en hänförande utsikt över Uppsala och alla i föreningen har tillgång till en generös takterrass med goda möjligheter att umgås. Här finns plats för grill, utekök och möjlighet till urban odling.

Arkitekten berättar att konceptet STORY 5-6-7 startade med tanken att en liten by har landat på taket av en huskropp.

 

 

En egen högt belägen värld med milsvid utsikt, där loftgångarna mellan lägenheterna är rymliga och öppna som gator, med plats för en egen liten uteplats där man kan sitta och dricka sitt morgonkaffe utanför sin entré och hälsa på grannen när det är dags att gå till jobbet.

En by där formen på husen erbjuder lägenheter med rymd.

Här kan man välja att utnyttja den gemensamma takterrassen för utesamvaro eller dra sig undan till sin egen balkong eller terrass om man vill vara mer privat.

Här får du ett unikt boende vilken lägenhet du än väljer. Utbudet sträcker sig från små studios med eller utan loft, till större town-house inspirerade lägenheter med loft eller stora privata takterrasser. Takhöjd upp till sex meter i många av lägenheterna och alla loft har full takhöjd.

Vi vågar stolt säga att konceptet STORY 567 är något vi inte sett i Uppsala tidigare.

Terasser, balkonger och takhöjd

Merparten av STORY 5-6-7s lägenheter får balkonger i varierande storlekar. De större lägenheterna utformas med takterrasser i olika väderstreck.

På den högt belägna gemensamma takterrassen finns möjlighet till avkoppling och urban odling, allt med en hänförande utsikt över Uppsala.

Takhöjd upp till sex meter i många av lägenheterna och alla loft har full takhöjd!

Husfakta

Bostadsrättsföreningen STORY 5-6-7 är placerad på våning 5-6-7.

Bostadsrättsföreningen har egna entréer med direkt hissar upp till plan 5, som i ett penthouse.

I fastigheten finns parkeringsgarage, lägenhetsförråd, cykelparkering och barnvagnsförråd i källaren.

Hissen för STORY 5-6-7 går direkt från garaget, via entréplan till våning 5,6 och 7. STORY 5-6-7 består av tre huskroppar med en till tre våningar där nästan hälften av lägenheterna har loft, merparten har balkong och flera har egna takterrasser.

I husets nedre våningar finns ett boende för äldre, med separat gård och egna entréer.

Bostadsrättsföreningen och boendet för äldre ingår i en tredimensionell fastighetsbildning.

Området Gränby

Gränby är ett omtyckt område med ett utmärkt läge för dig som vill ha närhet till stadsliv och natur på en och samma gång. Här kan du enkelt ta dig med cykel till city eller Gränbystaden där du erbjuds både shopping och nöjen. Här har du också närhet till ett av Uppsalas mest populära löparstråk i Röbo eller ta en avkopplande promenad i Gränbys parkområde.

I Gränby finns också en stor del av Uppsalas Idrottsliv med ishall och basebollplan. En stor satsning görs för att utveckla Gränby till en del av storstaden Uppsala. Förutom Story 5-6-7 kommer flera aktörer att bygga bostäder i området, ägaren till Gränbystaden planerar för flera stora utbyggnader som ska göra köpcentret till Uppsalas andra stadskärna. I Gränby planeras även en arena för större idrotts- och konsertevent.

Nytt vårdboende med 79 lägenheter byggs i Jordbro

Publicerat: 17 Februari 2019. Uppdaterat 16 November.

Kallhäll under uppförande

Första spadtag, najtag i Jordbro

Jordbro under uppförande

Läs mer

Nytt vårdboende med 54 lägenheter byggs i Kallhäll

Publicerat: 17 Februari 2019.

Läs mer

Nytt Vårdboende i Åkersberga

Nu har vi öppnat 40 nya vårdbostäder på Kantarellvägen i Åkersberga. Boendet ligger naturnära med Ica butik intill. I bottenvåningen finns en lokal på ca 84 kvm att hyra. Här ser vi gärna ett café, frisör eller fotvård.

Läs mer

75 Vårdbostäder nu Inflyttat!

75 vårdbostäder nu inflyttat i Gränby, Uppsala.

Läs mer

Industrifastighet i Järfälla

Järfälla tomt 25 000 kvm vid Bruttovägen. Här färdigställer vi idag ett industrihus på c:a 14 000 kvm med första inflyttning i april 2018.

Läs mer

Roslags Näsby

I Roslags Näsby i Täby är Svenska Stadsbyggen en av byggherrarna för området och kommer att uppföra en byggnad med 95 vårdbostäder och en förskola för 120 barn. Med föreningen av vårdboende och förskola vill vi skapa ett socialt kvarter med goda förutsättningar för möten över generationsgränserna. En hälsofrämjande miljö med stort fokus på gemensamma utrymmen, grönska och ekosystemtjänster. Ett entrékafé i markplan ger byggnaden en öppenhet mot gatan som berikar stadsmiljön. Fasader i trä ger huset ett vänligt intryck samtidigt som det åldras vackert. (Arkitekt KOD).

Läs mer

30 Unika lägenheter nu under tak!

Story 5-6-7 uppförs intill Råbyvägen i Gränby och är ett vackert, arkitektritat hus i 7 våningar med bostadsrätter i varierande storlek som alla har en unik karaktär och personlighet.

Vill du veta mer? Varmt välkommen att göra din intresseanmälan för projektet för att få mer information.

Se Aktuell video från Story 5-6-7

Läs mer

Välkommen upp på taket! Lördag den 16e September. Först till kvarn gäller!

Ni som anmält intresse för Story 5-6-7 är nu välkomna till en exklusiv förhandsvisning av lägenhetsstommarna.

Maila och boka in er på den tid som passar till johanna.rosander@riksmaklaren.se

STORY 5-6-7

Läs mer

75 nya vårdbostäder centralt i Uppsala!

Nu bygger vi 75 vårdbostäder nära Gränbypark i Uppsala. Ett nytt område växer fram med både bostäder och lokaler. Vårdboendet får en skyddad gård för utevistelse.

Inflyttning sommaren 2018.

Läs mer

Nu bygger vi 40 nya vårdbostäder i Åkersberga!

De nya vårdbostäderna ligger naturnära med både bussförbindelse och matbutik intill. I bottenvåningen finns ett par lokaler för uthyrning. Här ser vi gärna en frisör, fotvård eller liknande service.

Inflyttning sommaren 2017.

Läs mer